UrbanSofa Banken

Een bank geheel zoals jij het wenst!

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

Een nieuw bank kopen doe je niet iedere dag. En de keuze is groot. Voor een comfortabele bank ben je bij Hallo XL in elk geval altijd aan het juiste adres.  Wij zijn niet voor niets UrbanSofa Premium Dealer: “De makers van het lekkere loungen!”

Zo kan iedere bank in vele maten en opstellingen worden gemaakt. Creëer jouw eigen unieke bank, samengesteld naar jouw wensen. Je vindt alle informatie op handige productfolders. Keuze gemaakt? Dan gaan onze meubelmakers aan de slag om jouw mooie nieuwe bank te maken.

Succes verzekerd!

Hieronder vind je de banken van Urbansofa opgedeeld in handige categoriën. Zo vind je altijd de bank die bij jou past. Kom je er toch niet helemaal uit? Maak dan gebruik van de handige bankstel configurator van UrbanSofa!

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Carl Hoekbank

Helemaal persoonlijk voor jou gemaakt!

Iedereen is verschillend en heeft zo zijn eigen voorkeur als het gaat om comfort of smaak. Wij van Hallo XL snappen dit heel goed! Wat UrbanSofa zo uniek maakt in vergelijking met andere meubelmerken is dat je jouw nieuwe bank helemaal naar wens kan samenstellen. Kies zelf de opstelling, het comfort, de zitdiepte, rugkussens, pootjes en maak een keuze uit meer dan 200 meubelstoffen en verschillende soorten leder. Wanneer jij jouw keuze hebt gemaakt, gaat UrbanSofa voor je aan de slag. Puur vakmanschap van de eerste plank tot het laatste knoopje. Vaak doorgegeven van vader op zoon en van generatie op generatie. Jouw nieuwe bank wordt dus echt persoonlijk voor jou gemaakt!