Gino Hoekbank

Vanaf € 2.295,-

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

De Gino Bank van UrbanSofa is een heerlijke stoere maar o zo comfortabele bank met een fantastische strakke finish. De subtiel vormgegeven armleuningen en de metalen pootjes geven aan de Gino een Scandinavisch tintje. Met de optionele voorzetkussens maak je het plaatje helemaal compleet.

Een heerlijk comfortabele bank met een rijke uitstraling geschikt voor in ieder interieur. Uiteraard leverbaar in meer dan 200 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Gino Loungebank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Gino Sofa

De Gino Hoekbank

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Gino HoekbankDe Gino hoekbank is een prachtige aanwinst in onze zitmeubelcollectie. Een heerlijke stoere maar o zo comfortabele bank met een fantastische strakke finish.

Een Gino Sofa, loungebank of hoekbank voelt zich helemaal thuis in een stoer of vintage interieur. Met de juiste stoffering creëer je naar wens overigens ook net zo makkelijk de Scandinavische of landelijke stijl.

Een fantastisch zitmeubel met vele gezichten.

Stel je eigen bank samen!

Weet je niet zeker of deze bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Naar de bankstel configurator
Hallo XL Waddinxveen - UrbanSofa Bankstel Configurator