Merano Sofa

Vanaf € 995,-

De Merano Bank van UrbanSofa is een eigentijds top designmeubel uit onze Industrial collectie. De Merano is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur. De brede armleuningen en de opstaande bies met Franse stiknaad geven de Merano een eigentijdse en stoere uitstraling. Door de verbeterde zithoek heeft de Merano bank een ongekend zitcomfort. Een echte lifestyle bank met karakter.

Leverbaar in meer dan 200 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merano Hoekbank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merano Loungebank

De Merano Sofa

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merano SofaEen model van eigentijds top design uit onze Industrial collectie. De Merano Sofa is zeer comfortabel en past naadloos in ieder interieur.

Door zijn stoere vormgeving wordt de Merano Sofa al snel de eye-catcher van jouw interieur. De brede armleuning in combinatie met de vierkante rug- en zitkussens geven de bank een strak aanblik. De opstaande biezen met Franse stiknaad op de leuningen en kussens maken het plaatje helemaal af. De Merano heeft een aangepast zithoek voor een optimale loungebeleving.

Een schitterende lifestylesofa met karakter.

Stel je eigen bank samen!

Weet je niet zeker of deze bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Naar de bankstel configurator
UrbanSofa Configurator