Hallo XL
Onze collectie meubels van UrbanSofa

Hallo-XL-woonwinkel-Waddinxveen---UrbanSofa-Premium-Store-body

Onze collectie van UrbanSofa

Zoveel meubels, zoveel merken. Maar wij van Hallo XL hebben exclusief gekozen voor 1 merk: UrbanSofa.

Waarom? Er is geen ander merk wat zoveel kwaliteit levert voor een scherpe prijs. En met die kwaliteit bedoelen we niet alleen de kwaliteit van de prachtige UrbanSofa meubels.

UrbanSofa legt de lat hoog op ieder gebied: kwaliteit in het productieproces met oog voor het milieu. Alle meubels worden van a tot z in eigen fabriek gemaakt door vakmensen en ambachtslieden, er wordt niets uitbesteed. Het design van ieder meubel is prachtig. UrbanSofa is innovatief met de bankstelconfigurator en de eettafelconfigurator. En het is een puur Europees product!

Kijk gerust rond in de verschillende collecties en maak alvast een keuze in de meubels die je wilt bekijken, dan wordt een bezoek aan onze showroom dubbel zo leuk!

Hallo xl: UrbanSofa Premium Store!

Hallo XL Waddinxveen - UrbanSofa San Remo Hoekbank met loungedeelte

Onze UrbanSofa Collectie in handige categorieën

Altijd een stijl die bij jou past!

Banken

HalloXL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banken

Fauteuils

HalloXL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Fauteuils

Eetkamerstoelen

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Eetkamerstoelen

Tafels

HalloXL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Tafels

Buitenmeubels

Hallo XL Wonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Buitenmeubelen

Nieuw van UrbanSofa: Bank Louise

Hallo! Dat is een stijlvolle bank!

Deze nieuwste creatie van de designers van UrbanSofa is een prachtige toevoeging aan de collectie. Als makers van het lekkere loungen vindt UrbanSofa het belangrijk dat de bank super comfortabel zit, vandaar dat de Louise standaard is voorzien van ons fantastische Pock-IT Seat zitcomfort. HR Koudschuim.  Dit koudschuim heeft tientallen pockets welke zijn voorzien van hoogwaardige interieurvering. Bovenop ligt er een topper van traagschuim voor een ultieme drukverdeling.

Deze speciale samenstelling maakt de zitting niet alleen duurzaam maar geeft het ook nog een uniek comfort in zijn klasse.

De Louise is verkrijgbaar in talloze opstellingen en kleuren als sofa, loungebank en hoekbank. Uiteraard staat de Louise bij ons in de showroom! Kom gerust even kijken en proefzitten!

Naar de Louise bank
Naar alle banken
Hallo XL Waddinxveen - UrbanSofa Louise Loungebank
HalloXL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Evan Eetkamerstoel

De Evan Eetkamerfauteuil van UrbanSofa

Stijlvol en comfortabel

Maak kennis met de prachtige eetkamerfauteuil Evan! Onze chique must-have met een absoluut subliem design. De ronde vormen zien er niet alleen sierlijk uit, ze zorgen ook voor een heerlijk comfortabele zit. De UrbanSofa Evan eetkamerstoelen staan garant voor lange avonden gezellig en comfortabel tafelen. Ook de Evan eetkamerstoelen maken we geheel met de hand, persoonlijk voor jou. Kies zelf welke van de 200 stoffen bij jou past en personaliseer jouw unieke Evan stoelen met bijvoorbeeld een opening in de rug, fraai houten onderstel of een elegante draaipoot!

Naar de Evan Eetkamerfauteuil
Naar alle eetkamerstoelen

Lekker Loungen op de Bella Fauteuil

Hallo! Dat is een blikvanger!

Eén van de topmodellen uit de UrbanSofa Lifestyle collectie. Door zijn elegante vormgeving en heerlijke zit is de Bella een aanwinst voor ieder interieur. De subtiele overloop op de armleuningen geeft de Fauteuil een prachtige exclusieve uitstraling. Met de optionele Big Hanger maakt u het plaatje helemaal compleet. Uitsluitend vervaardigd uit materialen die normaal alleen worden gebruikt in het hogere segment. Nu rechtstreeks uit onze fabiek. Topdesign voor een (h)eerlijke prijs.

De Bella is verkrijgbaar in talloze opstellingen stoffen. Uiteraard staat de Bella bij ons in de showroom! Kom gerust even kijken en proefzitten!

Naar de Bella Fauteuil
Naar alle fauteuils
Hallo XL Waddinxveen - UrbanSofa Bella Fauteuils

Hallo, dat is handig!

Ontwerp je eigen bank!

Weet je niet zeker of welke bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Stel je eigen bankstel samen met de UrbanSofa Banken Configurator

Ontwerp je eigen tafel!

Om jouw eigen tafel geheel naar jouw wens samen te stellen heeft UrbanSofa de unieke ‘Eettafelgenerator‘ gemaakt. Met de genarator kun je geheel je eigen eettafel samenstellen!

Stel je eigen tafel samen met de UrbanSofa Bruuts Configurator
Contact met Hallo XL