Hallo XL UrbanSofa Premium Store Waddinxveen
Over Ons

Hallo XL: De UrbanSofa Premium Store In Waddinxveen

Over ons

Hallo is jaren geleden begonnen in de binnenstad van Gouda als cadeauwinkel met interieurartikelen. Nu is onze winkel al enkele jaren gevestigd in Waddinxveen onder de naam Hallo XL en is onze cadeauwinkel uitgegroeid tot een moderne grote meubelzaak met prachtige interieurs.

Na jarenlang allerlei topmerken te hebben verkocht zijn we vorig jaar een nieuwe koers gaan varen en volledig overgestapt op het merk UrbanSofa. We zijn dan ook exclusief topdealer van UrbanSofa in de regio, daar zijn we erg trots op! Naast UrbanSofa verkopen we ook Bruuts Eetkamertafels.

Wij zijn iedere dag vol passie bezig met de mooiste UrbanSofa interieurs voor onze klanten. Als bevlogen interieurspecialisten en met meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche kunnen we met een gerust hart zeggen dat je als klant bij ons verzekerd bent van een deskundig advies.

Onze gezellige grote woonwinkel in Waddinxveen ben je van harte welkom om jouw unieke bank, stoel, fauteuil of eettafel uit te komen zoeken. Kom zitten, voelen en beleven onder het genot van een kopje koffie. En voor je het weet wordt ook jouw prachtige nieuwe meubel speciaal voor jou gemaakt in de ateliers van UrbanSofa.

Tot gauw!

Waarom hebben wij gekozen voor UrbanSofa?

Hallo XL heeft exclusief gekozen voor het topmerk UrbanSofa!

Wij weten maar al te goed dat een interieur helemaal bij jou moet passen, daarom zijn we dan ook gespecialiseerd in het topmerk UrbanSofa. Het merk heeft zoveel mogelijkheden, ongekend veel opstellingen en honderden stoffen en kleuren dat we altijd de meubels kunnen leveren die uniek zijn.

Jouw nieuwe UrbanSofa meubel wordt dan ook speciaal voor jou gemaakt, helemaal naar jouw wens. En omdat UrbanSofa de meubels van a tot z in eigen (Europese) fabrieken maakt ben je ook nog eens voordeliger uit, vaak 50% voordeliger dan elders!

Europese topkwaliteit en helemaal voor jou. Kom gauw kijken in onze showroom!

Ontwerp je eigen bankstel of eettafel!

Zin in voorpret? Wil je eens bekijken hoe jouw unieke UrbanSofa bank er uit komt te zien? Of wil je alvast je prachtige Bruuts eetkamertafel bewonderen? Dat kan met de handige handige bankstel- en eetkamertafelconfigurator. Klik op onderstaande afbeeldingen en ga alvast aan de slag!

Ontwerp je eigen bank!

Weet je niet zeker of welke bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Stel je eigen bankstel samen met de UrbanSofa Banken Configurator

Ontwerp je eigen tafel!

Om jouw eigen tafel geheel naar jouw wens samen te stellen heeft UrbanSofa de unieke ‘Eettafelgenerator‘ gemaakt. Met de genarator kun je geheel je eigen eettafel samenstellen!

Stel je eigen tafel samen met de UrbanSofa Bruuts Configurator