Tommy Sofa

Vanaf € 1.695,-

De Tommy Sofa van UrbanSofa is robuust, comfort en karaktervol. Een echte leefbank voor het hele gezin met de uitstraling van een exclusief designers meubel. De Tommy is maar liefst 110 cm diep en is daarmee de ultieme loungebank. Gooi de kussens aan de kant en ga gestrekt voor een avondje met je favoriete serie of gebruik de rugkussens juist voor een wat actievere zit.

Uiteraard leverbaar in meer dan 200 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Tommy Hoekbank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Tommy Loungebank

De Tommy Sofa

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Tommy LoungebankRobuust, comfort en karaktervol. Dat was de opdracht toen we met de schetsen voor de Tommy begonnen.

Het resultaat is om trots op de zijn. Een echte leefbank voor het hele gezin met de uitstraling van een exclusief designers meubel. De Tommy is maar liefst 110cm diep en is daarmee de ultieme loungebank. Gooi de kussens aan de kant en ga gestrekt voor een avondje met je favoriete serie of gebruik de rugkussens juist voor een wat actievere zit. Met de Tommy kan het allemaal.

Een heerlijke bank voor ieder interieur.

Stel je eigen bank samen!

Weet je niet zeker of deze bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Naar de bankstel configurator
UrbanSofa Configurator