Merlin Sofa

Vanaf € 995,-

De Merlin Sofa is een echte topper uit onze Country & Lifestyle collectie. De Merlin heeft een tijdloos design en door zijn veelzijdigheid past deze heerlijke loungebank in ieder interieur. Zo kunnen de armleuningen bijvoorbeeld worden voorzien van chrome bronzen of zwarte nagels en kan de bies op de kussens naar wens in een contrasterende stof worden geleverd.

Leverbaar in meer dan 200 stoffen, talloze opstellingen, maten en opties.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merlin Hoekbank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merlin Loungebank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merlin Loungebank

De Merlin Sofa

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Merlin SofaDe Merlin Sofa is een echte topper uit onze Country & Lifestyle collectie. Deze romantische sofa is een aanwinst voor elk interieur. De combinatie van tijdloos design en prachtige vormen maakt de UrbanSofa Merlin een van de populairste modellen van Nederland.

Met een diepte van maar liefst 104cm biedt de Merlin een echte lounge ervaring. In gebruik krijgt de Merlin dan een schitterende landelijke uitstraling. Gemaakt van de beste materialen is deze heerlijke kwaliteitsbank nu wel heel erg voordelig.

Maar let op: Be Sure It’s Real!

Stel je eigen bank samen!

Weet je niet zeker of deze bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Naar de bankstel configurator
UrbanSofa Configurator