Carl Hoekbank

Vanaf € 2.295,-

De Carl is de nieuwste creatie van de designers van UrbanSofa. De bank heeft een strakke, eigentijdse vormgeving met brede armleuningen.

Wat de Carl verder zo bijzonder maakt is de iets lagere body met daarop de heerlijke dikke zitkussens wat zorgt voor de ultieme loungebeleving.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Carl Bank
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Carl Bank 02

De Carl Hoekbank

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Carl BankDe Carl is de nieuwste creatie van onze designers. De bank heeft een strakke, eigentijdse vormgeving met brede armleuningen. Wat de Carl verder zo bijzonder maakt is de iets lagere body met daarop de heerlijke dikke zitkussens wat zorgt voor de ultieme loungebeleving. De gestileerde rugkussens zorgen voor een mooi ruimtelijk effect.

Net als alle andere UrbanSofa modellen is ook de Carl verkrijgbaar in vele verschillende opstellingen. Van een compacte 2-zits tot een comfortabele loungebank of grote hoekbank. Naast de keuze uit talloze opstellingen kun je de Carl helemaal naar je eigen wensen aanpassen. Zo heb je keuze uit verschillende rugkussens, zitcomfort en is jouw nieuwe Carl bank verkrijgbaar in meer dan 200 trendy meubelstoffen.

Een fantastische aanvulling zijn de Carl Blocks. Deze tafelelementen zijn niet alleen zeer stijlvol om te zien maar ook nog eens praktisch in gebruik. Je kunt de Carl Blocks als salontafel of sidetable gebruiken maar ook als sofa-tafel tussen de zitelementen plaatsen. Dit maakt de Carl Blocks multifunctioneel!

Stel je eigen bank samen!

Weet je niet zeker of deze bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

Naar de bankstel configurator
UrbanSofa Configurator