Toulouse No Arms Eetkamerfauteuil

Vanaf € 339,-

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

De Toulouse No Arms is een absoluut topdesign uit de Country & Lifestyle collectie.

Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd, nu ook zonder armleuningen.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Toulouse Eetkamerfauteuil No Arms
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Toulouse Eetkamerfauteuil

Toulouse No Arms Eetkamerfauteuil

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Toulouse EetkamerfauteuilAbsoluut topdesign uit de Country&Lifestyle collectie. Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd. Het diepe capiton op de Toulouse wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd.

Naast zijn prachtige uitstraling is de Toulouse een heerlijke Eetkamerfauteuil om uren in na te tafelen. Ook geschikt voor een extra zitplaats bij de zithoek. Standaard geleverd zonder een handgreep op de rugleuning, optioneel met Big Hanger, Square Hanger of Lifestyle Handle.

De Toulouse Eetkamerfauteuil wordt uitsluitend gemaakt uit de beste materialen. Een kwaliteitsfauteuil uit het hogere prijssegment, nu voor een zeer scherpe prijs.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Hallo XL Waddinxveen - Bruuts Eetkamertafel met houten blad en spinpoot