Kate Eetkamerfauteuil

Vanaf € 349,-

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

Hou je van romantisch tafelen en eindeloos borrelen in een prachtig interieur? Dan is de Kate eetkamerfauteuil uit de UrbanSofa collectie de juiste keus.

Kies de kleur van de poten en geef de Kate eetkamerfauteuil die extra personal touch met de keus uit meer dan 8 verschillende handgrepen.

Kate Eetkamerfauteuil

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Kate EetkamerfauteuilHet fantastische zitcomfort en de chique uitstraling maken de Kate eetkamerstoel een aanwinst voor iedere eetkamer.

Het massief hardhouten frame zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig meubelstuk.

De gecapitonneerde rug is het resultaat van echt vakmanschap, elke knoop wordt op ambachtelijke wijze geplaatst.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Hallo XL Waddinxveen - Bruuts Eetkamertafel met houten blad en spinpoot