Aniston Eetkamerfauteuil

Vanaf € 319,-

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

De Aniston eetkamerfauteuil is een romantische stoel welke heerlijk zit. Het is niet voor niets een van de toppers uit ons assortiment!

Daarnaast is de Aniston in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor deze ook perfect past bij bijvoorbeeld een bartafel.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Aniston Barstoel

Aniston Eetkamerfauteuil

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Aniston EetkamerstoelDeze romantische eetkamerstoel is niet voor niks een van de toppers uit ons assortiment. De heerlijke zit zorgt ervoor dat tafelen nog nooit zo comfortabel is geweest.

De stoel is ruim, maar oogt toch compact. Zoals al onze eetkamerstoelen is ook de Aniston fauteuil voorzien van een verend interieur en wordt de stoel met de hand geproduceerd. Echt Europees vakmanschap en dat zie je terug in de kwaliteit.

Geheel te personaliseren door keuze uit tal van meubelstoffen en maar liefst vier pootkleuren. Een mooie greep op de rug is optioneel en kleed de stoel helemaal af.

Een waar sieraad in je interieur.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Hallo XL Waddinxveen - Bruuts Eetkamertafel met houten blad en spinpoot