Amy Barstoel

Vanaf € 379,-

De Amy Barstoel van UrbanSofa is een mooie, romantische barstoel. De barstoel is voorzien van een comfortabel verend interieur zoals je dat normaal alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt.

De Amy Barstoel is helemaal naar wens te personaliseren met bronzen of chromen nagels, verschillende grepen en diverse pootkleuren. Deze barstoel met karakteristieke armleuningen en prachtig capitonnage is een sieraad voor elk interieur.

De Amy Barstoel is leverbaar met een zithoogte van 75 en 85 cm en is in meer dan 200 stoffen leverbaar.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Amy Eetkamerfauteuil

Amy Barstoel

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Amy BarstoelDe Amy is een prachtige, romantische en ruime barstoel uit de UrbanSofa barstoelencollectie.

De Amy wordt geheel met de hand gemaakt en is voorzien van een comfortabel verend interieur zoals je dat normaal alleen in de hogere prijsklassen tegenkomt. Ontworpen om heerlijk te dineren en vervolgens ruim na te tafelen. De Amy barstoel wordt geheel naar wens gemaakt.

Zo is de stoel te personaliseren met een keus uit meer dan 200 meubelstoffen, bronzen of chromen nagels, vier verschillende grepen en diverse pootkleuren.

Deze barstoel met karakteristieke armleuningen en prachtig capitonnage is een sieraad voor elk interieur.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Bruuts Tafel 01 banner