Aniston Barstoel

Vanaf € 349,-

De Aniston eetkamerfauteuil is een romantische stoel welke heerlijk zit. Het is niet voor niets een van de toppers uit ons assortiment!

Daarnaast is de Aniston in drie verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor deze ook perfect past bij bijvoorbeeld een bartafel.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Aniston Eetkamerstoel

Aniston Barstoel

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Aniston BarstoelDe Aniston is een van de toppers uit ons assortiment. De heerlijke zit zorgt ervoor dat borrelen aan de bar nog nooit zo comfortabel is geweest.

De Aniston barstoel is namelijk voorzien van een verend interieur.

De Aniston barstoel wordt geheel naar wens gemaakt. Zo is de stoel te personaliseren met een keus uit meer dan 200 meubelstoffen, bronzen of chromen nagels, vier verschillende grepen en diverse pootkleuren.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Bruuts Tafel 01 banner