Toulouse Eetkamerbank No Arms

Vanaf € 595,-

De Toulouse No Arms is een absoluut topdesign uit de Country & Lifestyle collectie.

Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd. Leverbaar in de lengtematen 130, 160 en 190 cm.

Ook verkrijgbaar als:

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Toulouse Eetkamerfauteuil No Arms
Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Toulouse Eetkamerfauteuil

Toulouse Eetkamerbank No Arms

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Toulouse Eetkamerfauteuil No ArmsAbsoluut topdesign uit de Country & Lifestyle collectie. Een lifestyle icoon die al vele harten heeft veroverd.

Het diepe capiton op de Toulouse wordt op ambachtelijke wijze met de hand vervaardigd. Verkrijgbaar met diverse handgrepen op de rugleuning.

Naast zijn prachtige uitstraling is de Toulouse een heerlijke eetkamerbank om uren op na te tafelen. De Toulouse no arms Eetkamerbank wordt uitsluitend gemaakt uit de beste materialen.

Een kwaliteitsmeubel uit het hogere prijssegment, nu voor een zeer scherpe prijs.

Bruuts: Design by nature!

UrbanSofa heeft een eigen label voor haar unieke tafelcollectie: Bruuts, Design By Nature.

Je hebt deze tafels vast al gezien. Eigenzinniger, vernieuwender en helemaal naar wens samen te stellen. Opzoek naar een robuuste boomstamtafel of liever een ovale eethoek? Voor ieder interieur is er wel de perfecte tafel. Met veel passie maken de UrbanSofa meubelmakers van de beste materialen de mooiste tafels. Geproduceerd met aandacht voor mens en milieu. Gecertificeerd hout uit beheerde bossen. Stoer en massief. Duurzaam, volledig te recyclen en toch scherp geprijsd. Bij Bruuts stel je jouw nieuwe tafel helemaal zelf samen. Welke afmeting, onderstel en afwerking je ook zoekt.

Select de looks en wij regelen de rest. Dat is Bruuts!

Naar Bruuts
Bruuts Tafel 01 banner