Jazz Fauteuil

Vanaf € 449,-

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - UrbanSofa Banner

Bescheiden in afmeting, maar een verschijning van formaat. Gekenmerkt als “retro” en “jaren 70”, maar net zo goed passend in een eigentijds of landelijk interieur. In elke ruimte is de Jazz Fauteuil van UrbanSofa een goed gekozen blikvanger.

De combinatie van het mooie ontwerp met de heerlijk comfortabele zit maakt de Jazz fauteuil een echte topper in onze collectie.

Optioneel is de zwartstalen draaipoot voor een exclusieve uitstraling.

Jazz Fauteuil

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Jazz FauteuilGering in afmeting, maar een verschijning van formaat. De Jazz Fauteuil wordt vaak gekenmerkt als “retro” en “jaren 70”, maar past net zo goed in een eigentijds of landelijk interieur.

In elke ruimte is de Jazz een goed gekozen blikvanger. Het prachtige lijnenspel mag met recht een compliment voor de designers zijn. De combinatie van het mooie ontwerp met de heerlijk comfortabele zit maakt deze fauteuil een echte topper in onze collectie.

Niet voor niets werd de Jazz fauteuil al snel na de introductie verschillende malen gekozen voor toonaangevende projecten in binnen en buitenland.

Ook de Jazz van UrbanSofa kan natuurlijk helemaal aan je interieurwensen worden aangepast.