Flynn Fauteuil

Vanaf € 595,-

Een echte blikvanger voor jouw interieur. De Flynn Fauteuil wordt inmiddels geroemd om zijn fantastische uitstraling en vele gezichten en is inmiddels vaste keus van veel stylisten en interieurontwerpers.

De Flynn Fauteuil oogt niet alleen zeer exclusief, hij zit ook nog eens heerlijk. Geef de Flynn de looks die uw interieur verdient en kies voor stijlvolle houten pootjes of een mooie zwartstalen draaivoet.

Keuze uit meer dan 200 stoffen.

Flynn Fauteuil

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Flynn FauteuilDe UrbanSofa Flynn fauteuil is een echte blikvanger voor jouw interieur. De fauteuil wordt geroemd om zijn fantastische uitstraling en vele gezichten en is inmiddels vaste keus van veel stylisten en interieurontwerpers.

De schitterende Flynn oogt niet alleen zeer exclusief, hij zit ook nog eens heerlijk. Geef de Flynn de looks die jouw interieur verdient en kies voor stijlvolle houten pootjes of een mooie stalen draaivoet.

Maak een keuze uit een van onze vele meubelstoffen en vervolgens maken onze vakmensen jouw eigen Flynn in onze moderne fabriek. Niet alleen met de looks maar ook kwalitatief doet de fauteuil mee met de absolute top.

Maar zoals je van UrbanSofa gewend bent is de fauteuil door de unieke formule van duurzame productie en rechtstreekse levering uiterst scherp geprijsd.