Provence Outdoor Buitenbank

Vanaf € 2.495,-

De Provence Outdoor Buitenbank Series van UrbanSofa zijn gemaakt van de beste materialen. Door o.a. vochtregulerende en ademende outdoorbekleding van het topmerk Sunbrella en de speciaal door ons ontwikkeld allweather comfortschuim is de Provence Buitenbank bijzonder comfortabel en bestand tegen alle weersomstandigheden.

De Provence kan het hele jaar door buiten blijven staan en is geschikt voor elke tuin en veranda.

Verkrijgbaar in meerdere formaten, opstellingen en stoffen.

Provence Outdoor Buitenbank

Hallo XL Woonwinkel Waddinxveen - Provence Outdoor Buitenbank

Geschikt voor elke tuin en veranda. De Provence is het eerste model uit de UrbanSofa Outdoor Collectie. De Provence is gemaakt van de beste materialen.

Door de vochtrugelerende en ademende bekleding van het topmerk Sunbrella te combineren met het speciaal door ons ontwikkelde allweather comfortschuim is de Provence een bijzonder comfortabele loungebank die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Hij kan hierdoor het gehele jaar buiten blijven staan.

Goed onderhoud van een Outdoor bank is wel noodzakelijk. Lees voor meer informatie de informatiefolder. Bekijk de productfolder voor een volledig overzicht van alle mogelijke opstellingen, afmetingen, prijzen en opties.

De UrbanSofa Outdoor stofcollectie bestaat uit 9 hoogwaardige buitenstoffen van het topmerk Sunbrella. Door de unieke samenstelling zijn deze stoffen bestand tegen alle weersinvloeden, zoals regen en zon.