HALLO XL Woonwinkel Waddinxveen
Over Ons

Meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche

Met passie voor sfeer en interieur

Wij zijn Kees de Wit en Danny van Dam. Samen met ons team zijn we iedere dag vol passie bezig met de mooiste interieurs voor onze klanten. Als bevlogen interieurspecialisten en met meer dan 30 jaar ervaring in de interieurbranche kunnen we met een gerust hart zeggen dat je als klant bij ons verzekerd bent van een deskundig advies.

Wij weten maar al te goed dat een interieur helemaal bij jou moet passen, daarom zijn we dan ook gespecialiseerd in het topmerk UrbanSofa. Het merk heeft zoveel mogelijkheden, ongekend veel opstellingen en honderden stoffen en kleuren dat we altijd de meubels kunnen leveren die uniek voor jou speciaal zijn gemaakt. En dat voor een superscherpe prijs, vaak 50% voordeliger dan elders!

Onze gezellige grote woonwinkel in Waddinxveen ben je van harte welkom om jouw unieke bank, stoel, fauteuil of eettafel uit te komen zoeken. Kom zitten, voelen en beleven onder het genot van een kopje koffie. En voor je het weet wordt ook jouw prachtige nieuwe meubel speciaal voor jou gemaakt in de ateliers van UrbanSofa.

Tot gauw!

Kees de Wit
Danny van Dam

Ontwerp je eigen bank!

Weet je niet zeker of welke bank helemaal bij jou past? Twijfel je over je keuze? Check de UrbanSofa Bankstel Configurator. en ontdek jouw persoonlijke favoriet.

UrbanSofa Configurator

Ontwerp je eigen tafel!

Om jouw eigen tafel geheel naar jouw wens samen te stellen heeft UrbanSofa de unieke ‘Eettafelgenerator‘ gemaakt. Met de genarator kun je geheel je eigen eettafel samenstellen!

Bruuts Configurator