” Mijn vrouw en ik zijn na een tip van een vriendin van ons gaan kijken bij HALLO XL 2 maanden geleden, zijn uitstekend geholpen door de vriendelijke en uiterst behulpzame dames daar die beschikken over vakkennis en ook nog eens hele creatieve suggesties geven. Wij waren op zoek naar een volledig nieuw interieur voor onze woning de dames hebben een aantal schetsen gemaakt en wij zijn voor alles geslaagd, eettafel met stoelen, 2 banken, TV kast, wandkast, salontafel, vloerkleden, 2 fauteuils en div. woonaccessoires.
Wat een leuke gezellige winkel met super vriendelijk en behulpzaam personeel waar je als klant wordt behandeld en niet als een nummer, echt super.
Vandaag is alles afgeleverd, keurig netjes uitgepakt en voorzien van viltjes daar waar door ons gewenst. Wat een leuke man die bezorger ook hij had nog wat tips en suggesties over de indeling. Vervolgens heeft hij al het verpakkingsafval verzameld en meegenomen, een keurig nette man echt een groot compliment voor hem. Wij zijn superblij met de spullen en de kwaliteit is ook nog eens top. Een absolute aanrader.”