“Mooie winkel. Sfeervol en inspirerent. Heel goed en leuk geholpen. Ik heb er precies de bank gevonden die bij mij past in de kleur die ik mooi vind. Door de fijne hulp die met je mee denkt en laat zien wat er allemaal mogelijk is. Heel tevreden.”

Astrid van Dorp

“Als je het echt niet meer weet met je interieur, moet je echt hierheen gaan! Ik zag echt door het bomen het bos niet meer, van al die woonboulevards en woonwinkels. Gelukkig kwam ik bij jullie terecht! Wat een fijne meubels, top service en zo fijne hulp! Dankjewel voor het geweldig inrichten van mijn huis, de hulp en de aflevering van mijn meubels.
Zelfs nog een lieve reactie gehad op mijn foto’s van het eindresultaat! JULLIE WETEN ECHT WAT JE DOET!”

Marjolein van Werkhooven

” Mijn vrouw en ik zijn na een tip van een vriendin van ons gaan kijken bij HALLO XL 2 maanden geleden, zijn uitstekend geholpen door de vriendelijke en uiterst behulpzame dames daar die beschikken over vakkennis en ook nog eens hele creatieve suggesties geven. Wij waren op zoek naar een volledig nieuw interieur voor onze woning de dames hebben een aantal schetsen gemaakt en wij zijn voor alles geslaagd, eettafel met stoelen, 2 banken, TV kast, wandkast, salontafel, vloerkleden, 2 fauteuils en div. woonaccessoires.
Wat een leuke gezellige winkel met super vriendelijk en behulpzaam personeel waar je als klant wordt behandeld en niet als een nummer, echt super.
Vandaag is alles afgeleverd, keurig netjes uitgepakt en voorzien van viltjes daar waar door ons gewenst. Wat een leuke man die bezorger ook hij had nog wat tips en suggesties over de indeling. Vervolgens heeft hij al het verpakkingsafval verzameld en meegenomen, een keurig nette man echt een groot compliment voor hem. Wij zijn superblij met de spullen en de kwaliteit is ook nog eens top. Een absolute aanrader.”

A.E. Verboom

“Onlangs hebben we een compleet interieur voor onze woning aangeschaft bij Hallo XL, van bank tot kast tot kleed, woonhoek, eethoek. Sinds kort staan ze in onze woning. We werden gastvrij ontvangen, jullie denken echt met de klant mee en jullie stralen passie voor jullie vak uit, vol deskundigheid. Vanaf het adviseren en het stylen tot het afleveren, monteren en neerzetten van onze mooie meubels. “

S Van Veen

” Van mij 5 sterren! Omdat het een super bedrijf is! Fantastische hardwerkende personen met enorme passie voor hun bedrijf! Denken met je mee, goede ideeën en prachtige collecties! Wil je je bank naar Spanje hebben, dan willen ze meedenken om dit waar te maken. Ga zo door!!!”

Nicole van Beek

“Heel goed geholpen en een goed advies.”

Marius De Vries

“Mooie winkel en spullen. Goede service vriendelijk personeel. En is er iets niet helemaal in orde wordt het direct allemaal zeer goed opgepakt en geregeld.”

Cindy Vaissier