Tina Fauteuil

Tina is het perfecte voorbeeld van een fauteuil met een optimaal zitcomfort dankzij haar dikke zitting en rugkussen. Haar stiksels maken haar bijzonder, zeker wanneer je voor een stiksel in contrasterende kleur gaat.

De Tina is leverbaar in meekleurend-  of contrast stiksel. De fauteuil is tevens leverbaar met een metalen hoekpoot, in zwart en chroom. Tevens is de Tessa leverbaar met een houten taps toelopende poot in de kleuren blank, zwart en koloniaal.

Hoogte: 88 cm
Breedte: 78 cm
Diepte: 78 cm
Zithoogte: 47 cm
Zitdiepte: 49 cm

Tina Fauteuilvanaf €                 –

Genoemde prijs is een indicatie. Fauteuils kunnen (deels) naar wens worden samengesteld (kleur/materiaal/afwerking/poten). De opties zijn verschillend per fauteuil.

We hebben een overzichtelijke PDF samengesteld met alle beschikbare stof- en kleurmogelijkheden. Informeer bij ons of de gewenste stof en/of kleur ook in de door u gewenste fauteuil leverbaar is.

De Tina is leverbaar in meekleurend-  of contrast stiksel. De fauteuil is tevens leverbaar met een metalen hoekpoot, in zwart en chroom. Tevens is de Tina leverbaar met een houten taps toelopende poot in de kleuren blank, zwart en koloniaal.